Wat zijn de verschillende types van 14

Edelstenen hangers

Juwelen zijn er in alle vormen en maten. Sommige zijn gemaakt van het fijnste 14 karaat goud. Een paar krijgen een tinnen afwerking voor een zachtere look. Een paar zijn gemaakt van sterling zilver. Edelstenen krijgen vaak een gepatenteerde afwerking om de steen een briljanter uiterlijk te geven. Populair is het geelgoud, dat een bijgewerkte look krijgt door over de regenboog te gaan en de kleuren te verwisselen. In het verleden werden edelstenen geassocieerd met slechts twee kleuren, tan en blauw, maar vandaag de dag is dat niet meer zo. Tan en gember zijn zeer populaire kleuren. Ze zijn een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl en worden in verband gebracht met reizen, sport en gewoon buiten zijn.

Een andere populaire look is de halsketting. Een halsketting is een highlight bij elke outfit, of het nu gaat om een jeans en een T-shirt of een avondjurk. Een eigentijds touwontwerp is fascinerend, en een echte verklaring van uw individuele stijl. Een halsketting met meerdere strengen op vintage-breedte accentueert en complimenteert alles wat u draagt.

Kleur speelt ook een grote rol bij het kiezen van het extra speciale cadeau voor iemand die je liefhebt. Wilt u online een kleurencirkel vinden? (Een zeer handig hulpmiddel om te bepalen welke kleuren goed bij elkaar passen) U kunt dit doen door het zoek vak van de website in te vullen, onder de rubriek Tips & Kenmerken? U zult een alfabetsoep van kleuren ontdekken, gegroepeerd in vier categorieën – bruin, ivoor, gardenia en geel. Bovendien moedigt de website u aan om het zoek vak te gebruiken om door de verschillende halsketting- of hangerontwerpen te bladeren.

Hieronder vindt u enkele hangerconcepten die speciaal voor de halsketting zijn ontworpen.

  • Berk of misty rose – Een hanger van albumensteen, verrijkt met ultraviolette straling, en verzadigd met warmte, is het berkenontwerp een van die hangers die bijna overal bij passen. De warmte van de steen moedigt de hardbare huid, de enige harde nagel die voor dit ontwerp nodig is, aan om rechtop te blijven staan.
  • Zwart Puntig Langwerpig Paar ronde zwarte stenen in gepolijste zetting, in uw keuze van geel of rood, is een oogverblindend ontwerp, aanbevolen door vele juwelen kenners. Een zwarte, ronde, hanger, meestal gezet in zilver, is een van die hangers die hoofden zal draaien van iedereen die een outfit delen die het omvat.
  • Mulberry / Maid Jewel — Een prachtige rood/zwart/bruine Agaat rechthoek, met de letters M voor mulberry in reliëf in de steen, en G voor kleindochter, en W voor weduwe is een van die hangers die bij velen een impuls zal oproepen. De zetting van de steen, van chocolate-chip metaal, voegt een extra vleugje glam toe.
  • Onyx – Het vieren van genade, mysterie en geheimzinnigheid cultus onyx is een van die hangers die zal brengen snelheid aan uw denkproces. Bijna iedereen verlangt naar ten minste één sieraad van onyx.
  • Sparkling Stone – Een siliconen steen die oplicht in het donker, en kan worden gepersonaliseerd met een persoonlijke inscriptie.
  • Cord Jewel – Een goudkleurige trompethanger met zilverkleurige schakels is een ander glamoureus ontwerp.
  • Het zal helemaal niet verkeerd gaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *