Wat is de beste verlenging

Wat verlengt je wimpers effectief?

De beste verlengende mascara moet de wimpers lash lift separeren en klontjes voorkomen. De meeste mascara’s beweren echter dat ze beide doen. Waar het echt om gaat, is het vermogen om je wimpers te scheiden en ze toch intact te houden. Als je je wimpers slechts 1-3 millimeter langer wilt maken, kies dan voor een formule die detergenten, conditioners of zouten bevat. Deze ingrediënten kunnen de wimpers van elkaar scheiden en ze toch in tact houden.

Om echt doeltreffend te zijn, moet het product zo ontworpen zijn dat het de wimpers dicht tegen de huid kan houden, zodat ze er niet uitgetrokken worden. Koop daarom een product dat zowel voor de boven- als onder wimpers is bedoeld. Als je je wimpers 1-2 millimeter langer wilt maken, moet je een product kopen dat rijk is aan gehydrolyseerde proteïne. Dit eiwit omhult en versterkt de wimpers. Zodra de juiste basis is bereikt, beginnen de groei-enzymen in het product te werken.

Groei-enzymen in mascaraproducten zijn eigenlijk kleine fragmenten van een eiwit. Deze proteïnen worden vervolgens omgezet in geacetyleerd glycolzuur (AHA), dat op zijn beurt de bovenste en onderste wimpers vernietigt. Het tegenovergestelde gebeurt wanneer in de formule een ruw middel wordt gebruikt. Meestal wordt er geen harder gebruikt, omdat dat niet nodig is. Als het product een hardingsmiddel bevat, moet dit zo snel mogelijk worden aangegeven door een conditioner toe te voegen.

Mascara kan op veel verschillende manieren worden aangebracht om het gewenste effect te bereiken. Er zijn veel verschillende borstelgroottes, vormen en looks. Het zal meestal afhangen van het soort look dat gewenst is. Zo kunnen bijvoorbeeld gekrulde wimperextensions  worden gekruld met een klein of groot borsteltje. De uiteindelijke look kan worden bereikt met een middelgrote blushkwast en een oogschaduwkwast met grote haren. Het is niet noodzakelijk dat de ene kwast een bepaalde stijl heeft, zolang hij maar functioneel is en de andere niet. Veel vrouwen hebben ervoor gekozen om verschillende maten en vormen kwasten te gebruiken om een look te krijgen die bij hun persoonlijke stijl past.

Wat de look ook is, onthoud dat als het je eigen is, dat styling makkelijk is!

Lees meer:
Wimperextensions one by one 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *