Thuisbehandelingen voor uw nagels

 

Pedicure Katwijk

 

Een gezond leven vol cardiovasculaire activiteiten en lange lunches kan ontspannend zijn, maar dit proberen te jongleren met de veeleisende banen en scenario’s kan een gedoe zijn. De combinatie van deze twee factoren heeft geleid tot een groeiende vraag naar alternatieve oplossingen voor de traditionele medische spa-behandeling. In plaats van naar een schoonheidssalon te gaan voor kleine retouches en dergelijke, kiezen mensen er nu voor om hun voeten professioneel te laten verzorgen door een pedicure aan huis.

Wist u dat de FDA in de VS maatregelen en voorschriften heeft uitgevaardigd om het gebruik van nagelverpakkingen en andere soortgelijke producten te verbieden? In de afgelopen jaren zijn de thuisbehandelingen met 70 procent gestegen. Interessant genoeg zijn de meeste andere behandelingen sinds 2005 gelijk gebleven. Thuisbehandelingen omvatten het weken in warm water, het dragen van rubberen handschoenen om de handen en tenen van de klant te beschermen, en vervolgens de cyclus te voltooien door een nagellak aan te brengen. Hoewel velen beweren dat ze de levenskwaliteit verbeteren, zijn de effecten van deze behandelingen slechts tijdelijk en duren ze slechts een paar weken. De opslag en het vervoer van deze producten zijn voor sommige consumenten een probleem geworden. Deze bedrijven profiteren echter commercieel van het gebruik van nagelwikkels, dus het is aan u of u wilt deelnemen aan dit leuke, nieuwe en niet-chirurgische teenontwikkelingsproces.

Dermalogicia is een populaire online retailer van home spa producten. Toen ik mijn roestvrijstalen nagelwikkels bestelde, werd mij verteld dat ik ze binnen een week kon verwachten. Twee weken later ontving ik de eerste levering. Mijn bestelling werd snel geleverd, en het product was precies zoals beschreven. Na de wrap nu een week gebruikt te hebben, kan ik eerlijk zeggen dat ik geen last meer heb van de glimmende nagellak op mijn nagels. Je nagels zullen zacht en mooi roze zijn, net zoals je glimlach zou moeten zijn. Doe mee met deze geweldige trend en laat iedereen de mooie u zien. Er is geen reden meer om je teennagels te verbergen. Als je het nog niet hebt geprobeerd, of als je je zorgen maakt dat je er vreemd uitziet, probeer dan nu Dermalogicia uit en probeer deze geweldige nieuwe trend in nagelverzorging. Als u ziek bent van uw doffe en gele nagels, zal Dermalogicia uw nagels veranderen in prachtige en energieke roze, wit en zelfs wit.

Voor degenen onder u die dit al hebben geprobeerd, weet u wat Dermalogicia voor u kan doen. Ik weet dat dit een haalbaar alternatief is voor dure operaties en dat het pijnloos is. Er zijn een paar nadelen, zoals dat u een computer moet hebben zodat de persoonlijke informatie wordt doorgegeven aan een website nadat uw bestelling is geplaatst. Dit is echter veel beter dan het inlezen van alle saaie en technische informatie die vroeger op de website van het bedrijf te vinden was. Als u vindt dat u helemaal niet tevreden bent met uw nagels, moet u zeker overwegen om dermalogicia eens te proberen. Het is een veilig, effectief en strak alternatief voor dure chirurgie. Je kunt er niet omheen, je zult het zelf moeten proberen en je zult zien hoe geweldig je nagels en voeten eruit zullen zien!

 

Lees meer

Pedicure

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *