Professionele Haarverzorgingsproducten

Kapsalon Kaag en Braassem

Roelofs is bijna te klein, terwijl Else…

Als je denkt dat de plaats te klein is, heb je het mis. In feite is er minstens één salon in dit stadscomplex dat groot genoeg is om een professionele kapper en een vol programma aan de gang te hebben. MAAR, als je denkt dat de stad niet genoeg concurrentie heeft, dan heb je het ook mis. Omdat er in deze stad zoveel prachtige opties voor haarafspraken zijn, en omdat er zoveel verschillende opties op loopafstand zijn, moet je een ander idee over concurrentie hebben om de valkuilen van vraag en aanbod te kunnen begrijpen.

aanbod: er zijn altijd mensen in deze stad die een hoge tolerantie hebben voor kansen om een goede knipbeurt te krijgen. En de voor de hand liggende keuze is natuurlijk het internet. Mensen verhuizen altijd naar nieuwe stranden of steden of wat dan ook, omdat ze het gevoel hebben dat ze sterven bij het zien van een dode zee. Kaag heeft een bevolkingsdichtheid die niet veel groter is dan havenstad Braassem, aantal inwoners is niet veel groter dan geografisch gezien, dus er zijn altijd genoeg mensen om een schoolbus te vullen op zoek naar een plek om hun haar te knippen. Er zijn ook heel wat kapperszaken en kapsalons in Kaag, dus er is een grote kans om een kapsel van hoge kwaliteit te krijgen, vooral als je in de buurt woont.

Vraag: er zijn veel zaken in de stad, en ze willen allemaal dezelfde dingen verkopen: haarverzorgingsproducten, haarstylingtools, professionele haardrogers. Het enige wat dus telt, is dat je een zaak creëert die aan al die eisen voldoet. Meestal is het met het internet niet genoeg om alleen haarverzorgingsproducten te verkopen, je moet ook een goede klantenservice leveren, en ervoor zorgen dat je het tegen een goede prijs verkoopt. Als een klant niet het kapsel krijgt dat hij/zij wil, zal hij/zij de haarverzorgingszaak snel verlaten. Het is dus belangrijk dat u als professionele haarverzorgingszaak eigenaar bent van de basis – klantenservice, kwaliteitsproducten en flexibele uren.

Organiseer een selectie van hoge kwaliteit

Aangezien professionele haarverzorgingsproducten steeds belangrijker worden, moet uw selectie dat ook zijn. Kaag haarverzorgingsproducten bieden een brede selectie van producten, die vergelijkbaar is met die gevonden in winkels en salons. De selectie omvat shampoo, conditioner, behandeling voor fijn en stug haar, kleur en verf, haarversteviger, verdikkende shampoo, en conditionerende balsem. Alle producten zijn voor $10 – $20. De producten komen rechtstreeks van de fabrikant, dus u krijgt een hands-on training over hoe ze te gebruiken.

Andere producten aangeboden door Kaag haarverzorgingsproducten zijn verkwikkende crèmes, verkwikkende shampoos, conditionerende kits en TEA maskers.

TEAM

De basis van een professioneel kapsel is het vinden van een goede kapper (die een vriend of familielid kan zijn) en een afspraak maken. Die eenvoudige combinatie zou je een goed idee moeten geven van wat er komt kijken bij een professioneel kapsel. Hij zou in staat moeten zijn om een eenvoudig probleem op te lossen, zoals niet weten waar je alle haardelen bij elkaar moet steken, of een eenvoudige knipbeurt nodig hebben. U kunt zelfs enkele suggesties krijgen over wat u moet doen, bijvoorbeeld als uw haar slecht ruikt, kunt u de gespecialiseerde parfumerie vragen welk parfum de geur oproept, en als u iemand ziet met mooie nieuwe schoenen, kunt u vragen waar ze die vandaan hebben. Met een beetje onderzoek zult u ontdekken dat een eenvoudige knipbeurt of wat nieuwe accessoires al genoeg kunnen zijn om een geheel nieuwe look te creëren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *