Mooie huid

 

Huidtherapeut Rotterdam

 

Een gezonde, mooie huid is een symbool van een gezonde levensstijl. De eerste stap naar een mooie huid is een gezond lichaam, dat geen ongezonde gifstoffen bevat. Bovendien weerspiegelt een stralende, glanzende huid een goede gezondheid.

De Dagelijkse Geheimen Eet veel verse groenten en fruit. Deze voedingsmiddelen bevatten veel vitaminen en voedingsstoffen die goed zijn voor de huid. Vitamine A stimuleert een gezonde aanmaak van nieuwe cellen en vitamine C helpt wonden sneller te genezen. Het is gebleken dat het dagelijks eten van groenten en fruit van verschillende kleuren belangrijke voordelen heeft voor je huid. Een schonere, gezondere huid krijgt haar schoonheid terug na een gezond leven. Lach en hou van jezelf Lach naar iedereen en iedereen kijkt naar jou. Bedenk hoe heerlijk het zou zijn om van jezelf te houden en je geheim wat langer te laten bestaan! De juiste arts Kies uw arts zorgvuldig. Uw ziektekostenverzekering mag geen cosmetische behandelingen dekken die worden uitgevoerd door een niet-erkende arts. Zoek uit of hij is erkend door de Amerikaanse Raad voor Plastische Chirurgie. Vraag ook om voor en na foto’s van de patiënten van de arts te zien. Thuisbehandeling Maak je eigen thuisbehandelingen om er beter en jonger uit te zien. zonnige manieren reinigen ook je gezicht. Een masker van modder, havermout en bessen kan je er verfrist uit laten zien. Als je zulke maskers niet kunt vinden, probeer dan om een gezichtsmasker te maken door er gesneden aardbeien aan toe te voegen samen met een beetje amandelolie. Bewaar het ongeveer twintig minuten in de koelkast. Was het af met koud water. En als je daarna zin hebt om naar je gezicht te kijken, wrijf dan een schijfje citroen over je gezicht. Dat zal de poriën van je huid reinigen.

Je hoeft niet veel geld uit te geven om er mooi uit te zien. Met eenvoudige huismiddeltjes krijg je een mooie huid. En biologische ingrediënten zijn vriendelijker voor je huid. Als je een tomatenliefhebber bent, verminder dan de hoeveelheid tomaten die je eet en gebruik andere vormen van tomaat in plaats van de oneetbare. Tomaat bevat veel antioxidanten, die kunnen helpen bij het verwijderen van vrije radicalen uit de huid. Antioxidanten bestrijden gevaarlijke vrije radicalen die rimpels veroorzaken. Als je niet van tomaten houdt, eet dan bladgroenten. Groenten, vooral die bladgroenten, bevatten alle mineralen en vitaminen die je nodig hebt om je huid te laten glanzen. Ze hebben ook de neiging om de glimmende factor in je huid te verminderen.

En als je geen fan bent van groenten, eet dan noten. Niet alleen bevatten ze de nodige mineralen en vitaminen voor een goede huid, ze dienen ook als effectieve vochtinbrengers. Amandel, bijvoorbeeld, is een geweldige vochtinbrenger. En als je borstvoeding hebt gegeven of borstvoeding aan het geven bent, kan amandel je weer in de melkstand brengen. Drink daarnaast veel water. De huid heeft meer baat bij hydratatie dan bij welke andere voedingsstof ook. Het verwijdert vuil en viezigheid en voorkomt puistjes. Het andere voordeel van veel water is dat het verspilling wegspoelt.

En vergeet niet te stretchen. Hoewel lichaamsbeweging goed is voor het lichaam, is het ook goed voor de huid. Stretch oefeningen op dezelfde manier als andere oefeningen, zoals joggen, zullen meer dramatische en snellere resultaten geven. Maar het allerbelangrijkste is dat je je huid liefde en zorg geeft. Want niets kan zo wreed zijn voor je huid als een droge, ruwe baard of rafelig haar. Houd van je gezicht en ze zal ook van jou houden. Zoals het gezegde luidt: “Jij bent het die mooi moet zijn.”

 

Lees meer

Acnebehandeling

Dermapen 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *