J en kapper,

Beste kapper Gouda

Als het om knippen en kapperswerk gaat, heeft Gouda meer gedaan dan alleen haardrotten! In de loop der jaren heeft het zich opgewerkt tot een leider, die ruimte heeft gecreëerd voor de integratie van gebeeldhouwde haartechnieken en producten. Als wereldleider op het gebied van haarverzorging, mode en productontwerp, heeft Gouda zowel hairstylisten als modeliefhebbers op hun wenken bediend met het merk. Vanwege hun toewijding aan kwaliteit en uitmuntendheid, bieden zij de premium producten van J Generation aan, die door een kind zelf zijn ontworpen.

“Om vijf uur zei mijn moeder: ‘Loraine, kom eens met je haar naar me toe. Het was niet meer dan verstandig dat ik antwoordde dat ik zo terug zou zijn. Dus verscheen ik om half zes die middag. maakte ik mijn eerste afspraak voor een hoofdmassage van vijfenveertig minuten.” Zo begon Loraine haar zoektocht naar de perfecte kapper.

“Ik was verbaasd! Er waren zoveel jongens in de salon. En ze hadden het er allemaal over hoe goed hun kapsel was. Twee uur later vroeg ze me of ik met hen mee wilde gaan voor een föhnbeurt. Natuurlijk, natuurlijk zei ik ja. Slechts vijftien minuten later was ze weg. Binnen drie maanden had ze een nieuwe baan.”

Dit verhaal schetst het soort inzet en geduld dat je nodig hebt als je op zoek bent naar de perfecte kapper. Als je niet blijft gaan voor een reeks middelmatige resultaten, hoe zul je dan ooit weten waar het echte werk zit?

Het verhaal van Loraine is een mooi voorbeeld van het belang van doorzettingsvermogen. Ze had haar zaak overal naartoe kunnen brengen, maar ze moest voortdurend op zoek naar de juiste kapper. Toen ze eindelijk iemand had gevonden die aan haar behoeften kon voldoen, is ze nooit gestopt tot ze de perfecte kapper had gevonden.

Zoals uit het verhaal van Loraine blijkt, is het niet altijd gemakkelijk om een goede kapper te vinden. Je hebt iemand nodig die bereid is de tijd te nemen om de juiste kapper voor zijn klanten te vinden. Loraine, nu Loraine, vond haar kapper via een advertentie in een tijdschrift.

“Ik denk dat het in de advertentie was dat we erachter kwamen waar we de juiste kapper voor haar konden vinden. Dus we belden iedereen op, vertelden wat we zochten en waar we ze konden vinden. En uiteindelijk heeft iemand haar aan iemand anders voorgesteld.”

Het vinden van de juiste kapper kan een hele zoektocht zijn om de juiste te vinden. En vaak, als je in een sleur zit, praat je liever met je kapper voor advies. Maar praat eerst met hem. Je hoopt op een doorverwijzing, let wel. Zoals het oude gezegde luidt, “Adios niets tot je een echte kapper vindt.”

Bliss Barber is een zaak met niet één, maar twee schoonheidsspecialisten die naar Canada zijn gekomen om hun haar te laten stylen door een Amerikaan. En wat op het eerste gezicht een zekerheid lijkt, kan heel goed een totale ramp blijken te zijn.

“Ik zou niet zeggen dat het onmogelijk is, maar wel dat het erg moeilijk is,” zegt Bob Curran, een kapper uit Vancouver. “Het probleem is dat als je in de kappersbranche zit, je met elke trimbeurt een stapje dichter bij een complete mislukking komt.

Bijna elke trimbeurt moet uiteindelijk bijgewerkt worden. En dat betekent een bezoekje aan de salon. “Ik zie veel mensen die zeggen: ‘Ik heb het druk, ik heb geen tijd, of liever gezegd, ik knip geen haar.’ En dan zitten ze een uur in een stoel en gebeurt er niets”, zegtyleaderio, die eraan toevoegt dat hij weliswaar graag de gebruikelijke schattingen voor een knipbeurt geeft, maar de afspraak alleen maakt als hij er zeker van is dat hij goed werk kan leveren.

“Er zijn maar weinig mensen op de wereld met perfect haar,” legt Yleaderio uit. “En als er één ding is waar je zeker van kunt zijn, dan is het wel dat niet iedereen elk kapsel mooi zal vinden.”

Van Vancouver tot New York, professionele haarverzorging is moeilijk te krijgen. Terwijl rijke mensen er meestal voor kiezen hun hoofd te laten scheren door hun eigen soort, zoeken vakantiegangers uit andere delen van de wereld een accaeccente haar spa of lasertherapie kliniek, en zelfs bezoekende Vancouverids die voorgoed van hun lichaamshaar af willen zijn, vereisen enkele zeer dure (en mogelijk gevaarlijke) maatregelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *