Hoe zorg je op een natuurlijke manier voor je voeten?

Pedicure Maassluis

Hieronder vindt u enkele tips over hoe u uw voeten op natuurlijke wijze kunt verzorgen, met eenvoudige en doeltreffende methoden.

wandelen

We lopen de hele tijd maar we negeren vaak onze arme voeten die vaak verwaarloosd worden. Zorg goed voor je voeten en ze zullen je terug aanbidden! Om te beginnen, als je loopt, houd er dan rekening mee dat je je voeten vanaf de rand van je voet zwaait en als je eenmaal gestabiliseerd bent, houd ze dan uit elkaar. Het is een goed idee om schoenen te dragen die de druk op je voeten kunnen verminderen, want wandelen geeft die voetmassage die je misschien nodig hebt. Draag ze van het dragen en bewegen, en als u dat niet leuk vindt, probeer dan een paar betaalbare schoenen. Er kunnen steunzolen worden gekocht als u problemen hebt met rondlopen.

Als je schoenen draagt die meestal optimaal zijn om op te lopen, maar helaas draag je ze zo, dan moet je ze uittrekken om je voeten te wassen.

Begin de pedicure door uw voeten in te sprenkelen met wat zeepwater. Daarna moet u uw voeten ongeveer 5 minuten in een bak met warm water leggen.

Pak ze voorzichtig bij elkaar, pak een stevige voetvijl uit de keuken, en begin je teennagels in vorm te brengen. Voeg vervolgens het door u gekozen antisepticum toe aan het mengsel.

Vervolgens gebruik je het infrarode licht (een handapparaat) en schijn je ermee op je nagels om ze gezond te houden. Als uw nagels vrij dik zijn, moet u ze heen en weer vijlen zodat ze niet in de weg zitten. Eindig met het aanbrengen van nagelriemolie. Als je dit deel van je procedure hebt gedaan, kun je je nagels weer blootstellen aan het Uv-licht.

Het is tijd voor de voetmassage. Behandel je voeten met de rijke Abiola olie. Masseer de drukpunten, evenals de kuiten en dijen. Het zal vooral effectief zijn op de stevigere delen van je lichaam. Klaren uw hielen en ballen met een iets donkerder olie.

Met de nagellak kunt u alle vlekken wegwerken. Als je het langer wilt laten zitten, kun je Poli-locksonite gebruiken. Afwerken met een beschermende vaseline.

Ik hoop dat je deze tips nuttig vond voor je eigen persoonlijke hygiëne. Ik had zoveel misvattingen over hygiëne en ik hoop dat mijn ideeën hebben geholpen die misvattingen van u recht te zetten.

lees meer:
Pedicure Honselersdijk
Pedicure Naaldwijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *