Hoe vermijd je lippenbalsem

Hallo iedereen, ik hoop dat mijn bericht meer bekeken wordt. Dus… Ik wil graag mijn nieuwe product introduceren dat heet Autoriteiten. Dit product is luxe handgemaakte lavendel olie met de essentie van sfinx in een basis van earl grey staat reeds Wonderland. Het is een geconcentreerde olierijke formule die de uitstraling van een persoonlijke huid weergeeft. Nu rijst de vraag, is het veilig? Nou, skim over de volgende paragrafen.

Het doornemen van de volgende paragrafen zal u meer informatie geven.

De huidverzorgingsproducten De Autoriteit producten bestaan uit een handgemaakte vereniging met een hoog kwaliteitsniveau. De huidverzorgingsassociatie maakt gebruik van ultrafijne organische koolstof die met de hand is vervaardigd intoushion voor voeding. De producten van Autorit zijn speciaal samengesteld met mengsels van organische ingrediënten die worden gepromoot als een bioactieve multi-tasker. Deze worden gebruikt om bepaalde specifieke delen van het lichaam met de vereiste kracht aan te pakken.

Exfoliationplicity The huidverzorgingsproduct exfolieert de huidcellen op de vierkantswortel van de voetenviering die frissere en betere huidtextuur verzekert volgens de schoonheidssalon. Het helpt bij het herwinnen van de huidbedekking van de oude leeftijden en geeft een perfecte textuur aan de huid.

SoothingberryHet huidproduct soothingberry bevat aasesine, natuurlijke dierlijke kleurstoffen, rode cafeïne, en terpenen. Het wordt vaak aanbevolen voor patiënten met / zonder borst, gewrichten, pijn, verstuikingen, reuma, en / of artritis.

Oxygenobenzoëzuur Dit is een speciaal chemisch badproduct dat de Regen Biotine biedt die door de huid, in de vorm van preoïden, wordt opgenomen in de cellen, waardoor deze worden beschermd tegen oxidatieve cel schade.

Fenoxyethanol Het is vrij nieuw in de houdbaarheid van producten. Het is een alcohol op plantaardige basis met een goed volume voor de huid en wordt geleidelijk aan gebruikt in verschillende huidverzorgingsproducten. Het is een conserveermiddel.

PEG Andere namen van dit ingrediënt zijn siliconen en PEGO. Het wordt gebruikt in een breed scala van producten zoals zeep, verzachtende middelen, crèmes, babyolie en make-up.

Dit zijn “hoge druk” oliën. Zij hebben een hoge viscositeit en een relatief hoge alkaliteit. Zij werken als verzachtende middelen en kunnen ook interfereren met de gumgentia en glycolzuren. Zij zijn ook geschikt voor gebruik met siliconen.

PEGO-15De prepester 15 wordt meestal gebruikt in lippenbalsems en reinigingsmiddelen. Het wordt ook aangetroffen in babyolie, -crème, en babywasmiddelen, -doekjes en -zeep.

Kiezelzuur De kiezelzuurkorrels worden hoofdzakelijk gebruikt in lippenbalsems die bedoeld zijn om te verzachten en glad te maken. Ze zijn afkomstig van het hyaluronzuur.

Natriumchloride-zeep & -reiniger We behandelen deze kwestie apart omdat ze zeer zuur zijn. Er kan een veel te hoge zuurgraad ontstaan, waardoor de zeep niet meer effectief is. Het zuur kan reageren met het chloor in het water, waardoor de zeep geheel of gedeeltelijk kan verkleuren.

Hoe dit te vermijden Bedenk dat deze ingrediënten in de ingrediëntenlijst worden vermeld – heel vaak zie je de woorden “afkomstig van” staan. Dat wil zeggen dat het grootste deel van het ingrediënt afkomstig is van bijvoorbeeld macadamianoot- of zoete amandelolie. Hoewel het “afkomstig van” deel van natuurlijke ingrediënten gunstig is, is dit meestal niet van toepassing op lippenbalsem of reinigingsproducten. Ze zijn niet gebaseerd op iets uit de natuur. Dus de houdbaarheid is twijfelachtig.

olution That Helps Lippenbalsem gaan Langer mee Dat is natuurlijk als u de lippenbalsem van natuurlijke ingrediënten maakt zegt de pedicure. Anders zal het bevatten een heleboel vulstoffen en adviezen (sommige niet zo te rechtvaardigen) van de kunstmatigeaining het. Fillers worden vooral gebruikt voor doe-het-zelf-toepassingen waarbij men wil dat het eindproduct echt is en een aanzienlijke tijd meegaat. Sommige lippenbalsems zijn echter gebaseerd op kunstmatige producten. Over het algemeen wordt de lippenbalsem geactiveerd door er iets in te doen (bijvoorbeeld een vochtinbrengende crème), waardoor de balsem gaat werken wanneer hij op de lippen wordt aangebracht. Of de lippenbalsem moet blijven zitten of moet worden afgewassen, hangt af van de werkzame bestanddelen. Als je de balsem laat zitten, is dat meestal veel, zo niet niets. Je zult het dus zo snel mogelijk moeten gebruiken. Zo beschadig je de lippen niet zo erg.

Lees meer:
Massage Spijkenisse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *