Hoe laat je je wenkbrauwen glanzen

Het modelleren van je wenkbrauwen is zo oud als de mensheid. Vrouwen modelleren hun wenkbrauwen om ze symmetrisch te laten lijken en om de wenkbrauwen een tedere uitstraling te geven. Het is zelfs bekend dat mensen hun wenkbrauwen hebben getatoeëerd voor verschillende doeleinden. De koper van de wenkbrauw werkt als de kunstkoper. De kunstenaar werkt aan de wenkbrauwen om een passende vorm te krijgen.

De expert kan echter alleen goed advies geven als je zelf een expert bent. Slecht gevormde wenkbrauwen kunnen je hele look verpesten en op een experiment lijken. Hieronder staan enkele richtlijnen over wenkbrauwvormen.

De basisvorm van de wenkbrauw is ovaal. Eyeliners en mascara moeten spaarzaam worden gebruikt als je een ovaal gevormd gezicht hebt. Als je wenkbrauwen te puntig lijken, kun je ze bijwerken of uitdunnen. Je kunt ook haarstreken aanbrengen rond de slapen en de bovenste punt van de wenkbrauw voor een zacht effect. Een andere optie in dit geval is om je wenkbrauwen in vorm te brengen door overtollig haar weg te plukken.

De punt van de wenkbrauw wordt beschouwd als het hoogste punt en moet dienovereenkomstig worden gearceerd. Veel vrouwen ronden hun wenkbrauwen en brengen gekke wenkbrauwaccessoires aan. Dit is echt een leuke manier om je wenkbrauwen op te leuken, maar het wordt snel oud.

Het basisidee achter het klassieke dunner maken van de wenkbrauwen is ze er natuurlijk uit te laten zien. Niets is erger dan een vrouw te zien met wenkbrauwen die opzettelijk te veel zijn geplukt. Een ander slecht idee is om een vorm op de wenkbrauw te forceren die er van nature niet is. Dit is een goede manier om van je wenkbrauwen epileren een verbasterde puinhoop te maken.

4. Het verven van je wenkbrauwen kan moeilijk zijn als je het niet goed doet. Als je het type persoon bent dat graag experimenteert met vreemde tinten haarverf, zul je veel plezier beleven aan het proberen. Haarverf op je wenkbrauwen is echter een lastige zaak. De juiste mix van haarverf voor je wenkbrauwen is essentieel. Er zijn twee hoofdsoorten haarverf: Semi permanente haarverf dringt door in de haarschacht en kleurpigmenten dringen door in het haar en de haarschacht. De eerste is kleurloos en kan er gemakkelijk worden afgewassen, maar de tweede is zeer hardnekkig en moet om de zoveel tijd opnieuw worden geconditioneerd. Als u uw wenkbrauwen verft zonder deze conditionering, kan het zijn dat de kleurstof vlekken maakt op uw huid.

Permanente haarverf daarentegen is aan te raden voor iedereen die regelmatig sport. Permanente haarverf maakt gebruik van chemicaliën die er niet worden uitgewassen, waardoor het ideaal is voor sporters en rokers.

5. Voordat je haarverf aanbrengt, moet je je wenkbrauwen goed voorbereiden. Verwijder eventuele verdwaalde haartjes die zich tussen de natuurlijke wenkbrauwlijn bevinden. Als de haartjes lang genoeg zijn, kun je ze bijknippen met een schaar. Maar als je ze toch gaat knippen, laat ze dan zoals ze zijn, want een mislukte knipbeurt kan de vorm van je wenkbrauwen verpesten.

6. Beslis of je je wenkbrauwen dik of dun wilt. Als je dikke wenkbrauwen hebt, kies dan iets diks zoals donkerbruin. Als je dunne wenkbrauwen hebt, kies dan iets duns zoals lichtbruin of geel.

7. De kleur die je kiest zegt alles over je karakter. Ga voor iets natuurlijks en vermijd iets te dramatisch.

8. Kies een kleur oogschaduw die bij je ogen en wenkbrauwkleur past. Als uw ogen groen zijn, blijf dan weg van gouden tinten.

9. Gebruik een camouflagestift om verborgen gebieden zoals de binnenste hoeken van je ogen op te sporen.

10. Gebruik een wimperkruller voordat je mascara aanbrengt en voordat je oogschaduw aanbrengt. Dit zorgt ervoor dat ze beter in elkaar overlopen en voorkomt vlekken van de kleurstof die je gezicht verft.

En het beste van alles, oefen met het aanbrengen van dit spul. Het kost wat tijd om het onder de knie te krijgen, vooral met het krulgedeelte, maar je zult mensen versteld doen staan als je het echt doet. Zelfs als het er niet precies zo uitziet als op de foto hierboven, dan zal het er toch aardig in de buurt komen. Als je het leuk vindt, vergeet dit dan niet te delen.

Lees meer:
Microblading Nijmegen
Schoonheidssalon Nijmegen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *