Wij werken in de salon met het produkt mineral care !  Mineral care is een nieuwe generatie produkten, speciaal ontworpen om te hydrateren. Ze voeden en herstellen de vitaliteit van de huid.en tegelijkertijd vertragen zij de tekenen van het ouder worden. Als resultaat van  onderzoek van de steeds veranderende behoeften van de huid, kan Mineral Care nu een compleet huidverzorgingprogramma bieden, gebaseerd op Dode Zee mineralen en plantenextracten die al van oudsher worden gewaardeerd om hun herstellende eigenschappen. Speciale aandacht voor verschillende huidtypen en leeftijdsgroepen heeft geleid tot unieke oplossingen. Geavanceerde hypo-allergene formules combineren moderne technologie met schoonheidstherapieën die zijn ontleend aan de natuur en in de loop der tijden hun waarde hebben bewezen.

Mineral Care's bijzondere samenstelling bevat niet alleen de unieke eigenschappen van de mineralen en zouten uit de Dode Zee, maar ook teunisbloemolie, boragezaadolie en olijfolie naast vele andere plantenextracten en natuurlijke oliën, allemaal zorgvuldig geselecteerd om hun krachtige werking bij het regenereren van cellen en het bevorderen van de elasticiteit van de huid. Uit tarwe afgeleide liposomen zijn toegevoegd vanwege hun uitzonderlijk effectieve rol bij het overbrengen van verjongende ingrediënten naar de diepste lagen van de opperhuid.

Mineral Care's totale toewijding aan uitstekende producten heeft ervoor gezorgd dat uw huid er langer jeugdiger uit kan blijven zien. Bij dagelijks gebruik zal uw huid, hoe teer ook, beslist al haar mogelijkheden uitbuiten om het mooiste naar boven te halen.


 

Nicky's Beauty & Nails  |  info@nickys-beauty-and-nails.nl