Biologische make-up en de voordelen ervan gieel derriere

 

JFreshcobar Barber

 

 

In Rotterdam heeft Germaine Greulard “De SpaordSymbologie” uitgevonden, een kapsel dat geldt als een service, en niet als een gewoon kapsel. De naam van deze procedure is gevormd door de combinatie van de twee woorden “Spa” en “ord” en “symmetrie” en “ritme”. In principe slaap je een bepaalde tijd in dezelfde houding en ’s morgens stap je uit en loop je een rondje door de salon. Germaine Greulard zegt dat deze routine niet alleen is uitgevonden voor maar omdat ze hoofdpijn kreeg na het gebruik van de schaar voor een knipbeurt die ze verschillende keren moest herhalen. Drie willekeurige vreemdelingen verschijnen en vragen naar kapsels. Eén Brittany krijgt een kapsel van de leider van de roedel en ze zegt dat ze dit idee gaat kopiëren voor de rest van de vrouwen. De leider van de roedel belt haar op en vertelt haar dat het geheim in haar haar de leider van de roedel is en dat ze het niet mag onthullen.

De leider van de roedel gaat ermee akkoord het aan niemand te vertellen en het haar gewoon door iemand anders te laten knippen. Voor alle anderen lijkt het alsof de leider van de meute een buitengewone vrouw is die de professional is in elke zin van het woord. Met als hoogtepunt de lichte teint en het zwarte lange haar dat zo lang was dat het tot op de grond krulde. Tenslotte richt de leidster zich tot de kapper en zegt hem dat hij de beste ter wereld is omdat hij wonderen met een haar kan doen. De kapper neemt het compliment aan en zegt dat hij de leidster ook gaat vertellen dat ze mooi is. Aan het eind van het verhaal kwam de leidster tevoorschijn en ze was prachtig. Iedereen was verbaasd en was in zo’n goed humeur dat ze zich niet eens bekommerden om wat er met hun lichaam gebeurde. Menselijke wezens als planten en fruit. Niet alleen de mens is mooi, ook stenen, mineralen en planten hebben mooie eigenschappen. irsanium, titanium, silicium, calciumcarbonaat, emmerende, of kunstbloemen hebben allemaal iets speciaals. Als je elk woord van deze zin analyseert, zul je zien dat hij formele wetenschappelijke namen bevat.

Net zoals wij worden overstelpt met commerciële reclames die ons schoonheid beloven door middel van stiptheid en schoonheid, worden wij helaas misleid tot het kopen van producten die schadelijk kunnen zijn voor onze huid en gezondheid. Misschien rekenden we op deze natuurlijke producten, maar wat we in plaats daarvan kregen was een hoop goedkope chemicaliën die ons lelijk maakten. Het lijkt mij dat een van de redenen waarom veel mensen zo geobsedeerd zijn door schoonheid, de commercialisering van schoonheid is. Deze wirwar van boodschappen, dat schoonheid dood en verdwenen is, zet ons aan tot het kopen van al die commerciële schoonheidsproducten die onze huid langzaam doodstikken. Daaronder zijn: Diverse schoonheidslotions, crèmes en zelfs zepen die onze huid uiteindelijk doden en beschadigen. Verschillende reinigingsstrips beroven ons uiteindelijk van de natuurlijke talg die onze huid nodig heeft, zodat we ermee moeten leren leven. Ook die haarkleuren en hun conserveringsmiddelen bevorderen op de een of andere manier de evolutie van microben in ons lichaam. Haarkleurstoffen worden door sommigen gebruikt als “biologisch wapen” om ervoor te zorgen dat de microben niet te veel groeien. Ondanks het feit dat haarkleurstoffen dood zijn, gebruiken ze ze nog steeds in ons haar, onze nagels en make-up. Biologische make-up en de voordelen ervan.

Bare Mineralen, Macrolane en Sep hora zijn gespecialiseerd in biologische make-up en huidverzorging. In feite was Bare Minerals vroeger precies hetzelfde als het nu is, heel wat jaren geleden. Vergeleken met normale make-up en normale huidverzorgingsproducten die over het algemeen vol zitten met gevaarlijke chemicaliën, zijn deze biologische producten “helemaal natuurlijk”. Het bevat natuurlijke vitaminen, mineralen en antioxidanten die het ideaal maken voor de gevoelige huid. Het is huidvriendelijk, het minimaliseert de irritatie en het uiterlijk van uw huid, het is geschikt voor alle huidtypes, en het is niet duur. Feit: Bare Mineralen make-up wordt met de hand rechtstreeks gemaakt van natuurlijke klei uit de gestampte rode rotsen van deumpingite. Het mineraalgehalte en de zuiverheid van de grondstoffen waaruit het product is samengesteld, zijn ongecontroleerd. Elke infusie van vreemde materialen, al dan niet afkomstig van planten, extracten of derivaten, al dan niet opgenomen in de formele structuur van het product, of het nu gaat om Grounded Only Mineral Makeup of Mineral Foundation Makeup, worden niet beschouwd als, opgenomen in het Organic Makeup project.

Bare Minerals maakt deel uit van de groep cosmetica bedrijven , die wereldwijd bekend staat om haar biologische gezichtsverzorgingsproducten op plantaardige basis. In 2006 vierde de groep zijn fortuinlijke succes op de Europese markt met Organic Mineral Makeup. Minerale Make-up Dag en Nacht en Nachtcrème. Deze gezichtsverzorgingsproducten zijn ontwikkeld om een sensuele gladde en natuurlijke finish te geven door alleen natuurlijke, gemalen mineralen te gebruiken om te reinigen, te voeden en te verfrissen. Daarom heilzaam, uw huid.

 

Lees meer

Barbershop

Barber 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *