Acupressuur Massage

Massagetherapie Utrecht

Massagetherapie zoals beoefend door Libosaanse studenten en professionals in de gezondheidszorg is holistisch. Het werkt niet alleen door de stress weg te snijden of op te lossen, zoals bij de andere soorten massage, het werkt ook door de cliënt te versterken en te ontspannen tot een punt van wat ik noem “opschorten, scheuren en ademen”, waarbij de zenuwfunctie kan worden hersteld. Het helpt om bij iedereen een natuurlijke staat van ontspanning te creëren.

In dit artikel wil ik nader ingaan op deze verschillende soorten massages en de voordelen ervan.

analytische massages: Deze massages zijn gebaseerd op Prosperonatale methoden. Methoden zijn onder andere semi-imeter pols, thermometer, bijna verdrinking, houding correctie, zachte omkeerbare, diep weefsel, claviculaire, vierde molaren, acht molaren, kroon, claviculaire, acht molaren, en de voorkant van de hand masseren. profiteren van een combinatie van de bovenstaande idaificeipes. Inbegrepen in deze methode zijn de volgende voordelen: reflexologie, kinesiologie, palpatie voor gezondheid, afrodisiacum, en astrologie, onderbewuste genezing, geest-lichaam (lichaamspsychotherapie), rugpijn, hoofdpijn, ischias, chronisch vermoeidheidssyndroom, sinusitis, en spanningshoofdpijn. Ook verlichting van stress, angst, depressie, hoge bloeddruk, zenuwaandoeningen zoals spannings- en stresshoofdpijn. Hoewel deze methode zeer efficiënt is bij het genezen van verschillende soorten pijnen, heeft ze een nadeel als het gaat om een verhoogde belasting van het individu.

Geleidende massages: Ik geef veel mensen een cursus in het massage vak. Massage kan worden gedefinieerd als het gebruik van druk om de verwijdering of overdracht van weefsels of vloeistoffen te vergemakkelijken door het gebruik van overdreven druk. Hieruit wordt in eerste instantie een slapende toestand afgeleid. Massage kan verder worden onderverdeeld in acupressuurmassage en petrissagemassage. Acupressuur is een bewegingsloze druk die door de hand wordt uitgeoefend en die niet naar buiten uitstraalt. Enkele voordelen van acupressuurmassage zijn pijnverlichting, ontspanning, ondersteuning van de wervelkolom, juiste lichaamsmechanica, en verlichting van stress. Huisdieren kunnen ook getraind worden om druk uit te oefenen, maar de druk moet wel op een bepaald doel gericht zijn. Het kan worden gebruikt om de bloedsomloop te stimuleren.

Wat kan je leren tijdens een acupressuur massage cursus?

De deelnemer zal leren en gestimuleerd worden om bepaalde lichaamsspieren op een precieze manier te gebruiken. De technieken die worden gebruikt kunnen een onmiddellijk effect hebben op patiënten, zowel in positieve als in negatieve zin. De druk die tijdens de massage wordt ervaren kan verschillende effecten hebben, zoals verlichting van pijn, verlichting van stress, en ontspanning.

Voor degenen die een carrière in massagetherapie nastreven, zijn hier de essentiële zaken die je moet opnemen als je je voorbereidt op een cursus acupressuurmassage.

– De cursus moet worden gegeven door een ervaren massage-instructeur die de juiste technieken kan demonstreren

– U moet worden getest voordat u aan de cursus begint, om er zeker van te zijn dat u de richtlijnen kunt volgen en uw lichaam onder controle kunt houden

– Er moet een specifiek doel zijn om de cursus bij te wonen

– Er moet een bepaalde hoeveelheid tijd zijn die je tijdens de cursus aan een bepaalde techniek besteedt

– In elke cursus moeten verschillende technieken worden geïntroduceerd

– De instructeur moet je motiveren om te oefenen en gedisciplineerd te blijven

Deze essentiële richtlijnen moeten worden besproken tijdens uw cursus acupressuurmassage.

Er moet motivatie zijn: Het is belangrijk dat de cursisten uiterst gemotiveerd zijn wanneer zij met een nieuwe acupressuurtechniek beginnen. Een cursusaanbieder moet deze motivatie en aanmoediging bieden. Degenen die zelf gemotiveerd zijn, zullen het goed doen met de acupressuurmassage. Degenen die dat niet zijn, zullen gemakkelijk van het pad vallen.

Neem het mee naar huis: Nadat je de cursus hebt gevolgd, is het belangrijk om je techniek te oefenen en te perfectioneren voordat je de cursus acupressuurmassage professioneel gaat volgen. De cursusaanbieder moet er zeker van zijn dat je een passie hebt voor deze massage en dagelijks oefent om je techniek te perfectioneren. De acupressuur massage is geen pluisje; het is een serieuze cursus die effectief en vervelend zal zijn voor iedereen die hem beoefent.

Lees meer:
Sportmassage Utrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *